• Konstantinos Kourkoutas

Brunch d´innovació hubb30: Smart Sports - Campus UAB Sabadell, 21.02.2020

Updated: Feb 27, 2020
En la darrera dècada, de la mà de la recerca, les TIC i la innovació, s’ha evidenciat un significatiu desenvo-lupament de la indústria de l’esport que no només ha afectat els productes i serveis esportius, sinó també les indústriesrelacionades: tèxtil, electrònica, nutrició, construcció, turisme, esdeveniments i comunicació, entre d’altres.Algunes de les innovacions amb major impacte en la performance i la salut dels esportistes es relacionen amb les millores en la mecànica de el moviment humà; els nous materials; els sensors IOT; els dissenys perso-nalitzats i l’automatització. Destaquen, per exemple, els dispositius “wearables”, la roba esportiva intel·ligent i la gestió de dades biomètriques. Altres innovacions es impacten en l’experiènciadelsaficionats, com ara els drons i la realitat augmentada, l’streaming, o la gestió dels espais i els socis dels clubs esportius.Aquest brunch aportarà una visió de tendènciesen aquest terreny, i les debatrà amb participants experts.


En el marc de l'Covadonga Lab tenim el plaer de poder presentar el proper "Brunch"en Smart Sport el 21 de Febrer 2020 al barri de Covadonga i la ciutat de Sabadell.Inscripcions:

https://hubb30.cat/ca/inscripcions/smart-sportQue són els "Brunch d'Innovació"?
Trobades que donen a conèixer les tecnologies més disruptives i com impacten al teixit empresarial i social. Dedicades a línies d’innovació en camps específics que permeten conèixer de primera mà les tendències es configuren en aquell terreny, així com els experts que les protagonitzen.Dirigides a organitzacions que vulguin innovar de la mà dels agents de recerca del territori
20 views0 comments