• Konstantinos Kourkoutas

Propera Jornada - Covadonga Urban Lab (online) - 20/11/20Pel proper divendres 20 de novembre tenim programat una sessió de presentació de l'estat actual del projecte i els propers passos. Hem conclòs amb el lliurament dels treballs acadèmics del primer curs que ens han proporcionat una gran quantitat de possible solucions als reptes plantejats al principi. Presentarem un resum d'ells i la pròxima fase d'implicació acadèmica i explicació del projecte ECIU. En el següent enllaç podeu consultar els treballs i les propostes presentades:


Enllaç - treballs acadèmics / propuestes

Alhora presentarem els projectes agrupats que continuarem treballant a nivell local (15 Projectes finals) i que aniran inclosos dins el document del Pacte per Covadonga. Amb aquest motiu ens complau convidar-vos a la propera jornada:

SESSIÓ "ON ESTEM/ON ANEM"

Data: 20/11/2020, 10-12h

Temes per tractar:

1. On estem

2. Presentació resultats – Treballs acadèmics

3. Propers passes

  • Explicació projecte ECIU – curs 2021

  • Projectes agrupats – accions en curs i programades

4. Entregables

  • Pacte per Covadonga

  • Publicació final


Inscripció

Aquelles interessades en assistir a la sessió, serà en format virtual i al matí. Encara no tenim el programa definitiu, però us podeu apuntar al següent formulari d'assistència. Un cop tinguem confirmats el participants us farem arribar el programa i l’enllaç per la sessió:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=KUxRa5EjMUi3dITzXEW_Adv8yHYwUY5Omljsix7Gd5RUNDNLTjVJMVA2OUdLSzZRMVU2SVczU0FMRS4u


64 views0 comments