• Konstantinos Kourkoutas

Propera sessió Covadonga Urban Lab - 10.03.20

Updated: Mar 6, 2020La propera sessió del Covadonga Urban Lab tindrà lloc el proper dimecres 10 de Març de 10:00 a 13:00 a l'Espai Emprius de Sabadell.


Inscripcions:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=KUxRa5EjMUi3dITzXEW_AfZaK3o3069AgypIBkFqtftUOUk1TzZHWk0xTVhHSFFVMU5PM0VGVkNOMC4uEn aquesta sessió hi haurà:


  • 4 taules de mapeig col·lectiu sobre els quatre reptes estratègics.

  • 4 taules per treballar els reptes programàtics en format de canvas.


Els reptes programàtics que es treballarà en aquesta ocasió seran:Del Repte estratègic 1: DISITRICTE D’INNOVACIÓ, CONEIXEMENT I CULTURA

ORGANITZACIÓ I GOVERNANÇA: Enfortir l’ecosistema local d’agents relacionats amb la producció de coneixement i d’innovació a través de mecanismes i espais de col·laboració i intercanvi que afavoreixin la creació de noves propostes, el desenvolupament de noves accions i visions compartides.


Del Repte estratègic 2: DISTRICTE D’ESPORT I SALUT

POLÍTIQUES. Aprofitant el potencial actiu de les universitats i altres espais de recerca, promoure la docència i recerca relacionades amb l'esport i hàbits de vida saludables així com noves activitats i usos pel barri. (Complementant el que es va començar a treballar en la sessió anteriorPosar en marxa el Clúster Esport-Salut-Innovació).


Del Repte estratègic 3: DISTRICTE CIRCULAR

ORGANITZACIÓ I GOVERNANÇA

En relació a la gestió del metabolisme del barri (recursos vs. residus), transformar el sistema de gestió de residus mitjançant la implementació d’un projecte pilot de recollida de residus domèstics porta a porta i també apostar mesures que permetin evitar la producció de residus que no es puguin reciclar o reutilitzar, per assolir així, el residu zero.


Del Repte estratègic 4: DISTRICTE INCLUSIU

ORGANITZACIÓ I GOVERNANÇA

Enfortir la xarxa d’agents locals al barri per generar noves propostes implicant els diferents agents com l'Escola Samuntada, pols d'activitat (com la UAB, el taulí, etc.), petits emprenedors, la Xarxa Local d'ESS i la Ciutadania i crear espais veïnals i socials de referència i de proximitat que puguin ser també espais de generació de propostes pel barri i permetin la inclusió de la ciutadania del barri en el seu procés de transformació.87 views0 comments