• Konstantinos Kourkoutas

Propera sessió Covadonga Urban Lab - 26.02.20

Updated: Mar 3, 2020

La propera sessió del Covadonga Urban Lab que tindrà lloc el proper dimecres 26 de Febrer de 15:30 a 18:30 a l'Espai Emprius de Sabadell.


Inscripcions:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=KUxRa5EjMUi3dITzXEW_AfZaK3o3069AgypIBkFqtftUOUk1TzZHWk0xTVhHSFFVMU5PM0VGVkNOMC4uAquests seran els subreptes que es treballaran a la sessió del 26 de febrer.
REPTE 1 DISTRICTE INNOVACIÓ I CONEIXEMENT

REPTE Programàtic // POLÍTIQUES

Integrar els estudiants de la universitat i altres col·lectius d’emprenedors al barri, possibilitant que especialment els estudiants hi puguin viure i alliberant l’espai públic urbà de la presència del vehicle privat perquè sigui més atractiu. Cal retenir i atraure el talent a la ciutat per retenir la gent jove, que són un agent de canvi cap a la innovació i poden generar nou talent.


+ COMPLEMENTAR REPTE Programàtic // INTERVENCIÓ URBANA del dia 29.01


REPTE2 DISTRICTE ESPORT I SALUT

REPTE Programàtic // ORGANITZACIÓ I GOVERNANÇA

Posar en marxa el Clúster Esport-Salut-Innovació com a agència de desenvolupament público-privada a Sabadell, que permeti una major promoció de la pràctica esportiva a la ciutat (que en garanteixi l’accés a tota la ciutadania independentment de la seva condició socioeconòmica) així com la coordinació i la col·laboració per crear una visió compartida.

SUBREPTE // INTERVENCIO URBANA II

Per tal de millorar els hàbits de vida saludables que tenen a veure amb la mobilitat, transformar la mobilitat del barri, promovent un canvi d’actitud social vers una mobilitat més sostenible, que promogui els mitjans alternatius a peu, bicicleta i patinet.


+ COMPLEMENTAR REPTE Programàtic // INTERVENCIÓ URBANA del dia 29.01


REPTE 3 TRANSICIÓ ECOLÒGICA I ENERGÈTICA

REPTE Programàtic // INTERVENCIÓ URBANA

Aconseguir un espai públic productiu, que passi dels ajardinaments poc sostenibles i molt costosos a altres tipus d’espais (més comunitaris) com els horts amb l’objectiu de que la ciutat miri al barri perquè aquesta ja és espai natural (ja és part del riu). La re-naturalització del barri i l’increment de la biodiversitat passa també per transformar el carrer Covadonga com a eix principal.


REPTE 4 EQUITAT SOCIAL I JUSTÍCIA ESPACIAL

REPTE Programàtic // INTERVENCIÓ URBANA II

Millorar la xarxa de recorreguts de proximitat per fer-los més accessibles, segurs i connectats, incloent els camins escolars, la xarxa de camins tous i carrils bici, entre d’altres, i per garantir una bona connectivitat entre el centre, els barris i el riu. La millora dels accessos al parc fluvial és també una qüestió important.


+ COMPLEMENTAR REPTE Programàtic // INTERVENCIÓ URBANA del dia 29.01

Salutacions i fins aviat!


50 views0 comments